Club Basquet Lleida > Notícies > L’EKKE CB LLEIDA, A LA FINAL FOUR COPA CATALUNYA

L’EKKE CB LLEIDA, A LA FINAL FOUR COPA CATALUNYA

Victòria a casa i classificació per Final Four 2019

Amb els resultats produïts el passat cap de setmana, amb la victòria aconseguida a casa davant el Joventut Les Corts i la derrota del Bàsquet Draft Gramenet a casa, davant el Citylift Geieg Unigirona, L’EKKE CB LLEIDA aconsegueix matemàticament plaça per disputar la Final Four de Categoria COPA CATALUNYA FEMENINA que es disputarà els dies 18 i 19 de Maig a la localitat d’Igualada.

Si l’any passat, l’equip d’Albert Puig, aconseguia al mes de febrer tenir assegurada la permanència a la categoria, lluitant per les places d’ascens a Lliga 2 Femenina en una temporada fantàstica amb resultats molt llunyans de la previsió inicial, aquesta temporada l’èxit d’aquest equip ja és descomunal.

L’equip ha aconseguit obtenir plaça per la Final Four a 3 jornades de la finalització de la Lliga Regular. Un èxit sense precedents i un premi absolut per un equip de noies valentes, treballadores i lluitadores al màxim que ho donen tot a la pista. Tot i les lesions que han fet la guitza tota la temporada, afectat a diverses jugadores fins i tot impedint jugar tota la temporada algunes d’elles, el compromís amb l’equip ha sigut màxim i prova d’això són els resultats que ara es recullen. Enhorabona Blanca, Neus, Silvia, Ester, Carla, Rous, Laura, Clara, Paula, Maria, Judit, Carlota, Laura, Marga i Sonia!!!

Volem agrair també a tot l’equip tècnic (Albert Puig, Miquel Gómez, Albert Mauri i Júlia Crespo) tota la feina i dedicació invertida per a la progressió i millora de les jugadores i equip. Moltes felicitats!!!

I ara, només queda gaudir. Gaudir del premi. I aquest gaudiment ha de ser de tots els integrants de l’equip, però també del Club, de la ciutat, dels aficionats, dels amants del bàsquet i molt especialment del bàsquet femení. En aquesta lluita per aconseguir que l’esport femení sigui més reconegut, fem un pas endavant i obrim les portes a omplir les grades del Barris Nord per acompanyar l’equip en la seva fita. Volem ser molts més a Barris els dies de partit. Us convidem a fer pinya. L’espectacle està servit.

Som-hi CB LLEIDA!!!!!!!