Club Basquet Lleida > Notícies > DECO TEBA’S CB LLEIDA, CAMPIÓ SÈNIOR TERRITORIAL

DECO TEBA’S CB LLEIDA, CAMPIÓ SÈNIOR TERRITORIAL

L’equip DECO TEBA’S CB LLEIDA s’ha proclamat aquesta mateixa tarda de diumenge, Campió del Campionat Catalunya Tercera A Sènior Femenina (àmbit territorial) que es disputava a la localitat de Tàrrega, tal i com havíem informat.

El DECO TEBA’S s’enfrontava aquest matí amb el CB Cervera Mobel Linea a la segona semifinal d’aquesta Final Four obtenint la victòria per un marcador final de 54-47, que li donava l’accés a la Final de la tarda.

Allà ens esperava el CN Tàrrega, que a la seva vegada s’havia desfet, a la primera semifinal, del CB Balaguer B.

Gran Final la que s’ha viscut entre els dos equips i que s’ha resolt per un ajustat 54-58 pel DECO TEBA’S CB LLEIDA. L’equip així, es treu l’espina que tenia clavada des de la celebració de la Copa Federació de la Categoria el passat gener on l’equip rival ens havia eliminat.

Alegria, eufòria i satisfacció per totes les components de l’equip i altres jugadores que durant tota la temporada han anat ajudant i contribuint a l’èxit final d’aquest equip comandat pel Josep Maria Sanfeliu i el Pere Rosell.

Moltíssimes felicitats!!!!!! Ho heu aconseguit!!!!!! Gràcies per tot l’esforç que heu realitzat durant l’any i per la satisfacció que doneu als nostre aficionats.

SOM-HI CB LLEIDA!!!!!!!!!