Club Basquet Lleida > Notícies > L’EKKE CB LLEIDA, TERCERES A LA F4 D’IGUALADA

L’EKKE CB LLEIDA, TERCERES A LA F4 D’IGUALADA

Foto amb la Copa com a terceres classificades

Aquest cap de setmana 18/19 de Maig hem viscut una experiència fantàstica a la localitat d’Igualada.

Com ja sabíeu, l’EKKE CB LLEIDA disputava la Final Four de Categoria Copa Catalana Femenina. I quina Final Four!!!

L’equip jugava la primera semifinal dissabte a la tarda en un pavelló Les Comes a rebentar. El desplaçament amb autocar que s’havia organitzat havia estat tot un èxit i s’hi afegien també vehicles particulars. Les grades s’omplien de colors per tal d’animar els respectius participants (blau per l’afició del Viladecans i vermell per la nostra). Soroll arribant a tocar sostre de decibels.

Va ser un partit competit al màxim per part de les jugadores que van deixar-ho tot a la pista. Màxima intensitat, esforç, força, determinació, etc però davant teníem un rival molt potent, el Viladecans, que ens va barrar el pas a la Final i que finalment resultaria el vencedor de la competició (66-55). Sabíem que seria difícil, però l’equip no va deixar de lluitar per aconseguir-ho en cap moment. Quin orgull d’equip!!!!!

L’afició també va saber recompensar l’esforç i malgrat no haver obtingut passar a la Final i tenir plaça per la següent fase d’ascens a la Lliga Femenina 2, l’equip va rebre les felicitacions massives dels presents.

La segona jornada era diumenge per disputar el partit de consolació (3er/4rt). Una nova demostració del que pot fer l’equip. Aquesta vegada amb victòria davant el Bàsket Almeda, que havia estat segon a la Fase Regular (57-54). Brutal!!!!

Aquest és un projecte a llarg termini i l’objectiu és molt difícil d’aconseguir però l’equip ha evolucionat tant en 2 anys, que cada vegada es veu més a prop i la il·lusió puja d’intensitat. Estem tan sols al començament del camí, i tenim l’arribada molt propera. Satisfets pel treball, satisfets per l’esforç. Ens heu fet gaudir moltíssim durant la temporada. Felicitats!!!!!! Seguim!!!!!