Club Basquet Lleida > Notícies > DONCS SÍ!! HEM FET HISTÒRIA!!

DONCS SÍ!! HEM FET HISTÒRIA!!

Per les xarxes es va llegir que havíem fet història. És veritat? Hem fet història? Doncs sí!! Hem fet història. Perquè mai havíem arribat tan amunt. Durant la gran part de la història del club el primer equip ha navegat per Primera Catalana i no sempre per la part alta de la classificació.

Aquest any, el segon a la categoria després de l’ascens de fa dues temporades, no només ens hem consolidat a Copa sinó que, a més a més, hem tingut el coratge i l’atreviment de quedar quartes per fer la Final a 4. Recordem que l’objectiu i els pronòstics abans de començar la temporada era salvar-la. Si anava bé, sense fer el play out.

Però per mi el valor afegit de fer història ha estat principalment arrossegar un bon grapat d’aficionats fins a Igualada, tots amb la samarreta commemorativa, per gaudir del bàsquet. I no un dia, sinó dos!!! I després d’haver perdut el primer. Sempre és més fàcil apuntar-se a cavall guanyador. Nosaltres érem la ventafocs del grup. L’orgull, la il·lusió i un munt d’hores treballant ens han portat a la 3a posició i a guanyar un club com Almeda, tot un referent del bàsquet català.

Aquest equip ha aconseguit, juntament amb la feina de la Júlia, la “Presi” i la Junta anar portant aficionats al pavelló i anar fidelitzant un grapat cada cop més nombrós d’assistents. I la gent torna. Perquè?? Perquè s’ho passa bé. Un dels grans reptes de la temporada vinent, crec, és conservar i augmentar els espectadors als partits a Barris Nord.

Gràcies a l’equip tècnic.

Gràcies Albert per saber dirigir de manera fantàstica l’equip, per les mil hores dedicades cada setmana veient partits, vídeos, entrenant, preparant estratègies,… Ets, carinyosament, un “friqui” del bàsquet. Gràcies Miki perquè, a més a més de la mà dreta de l’Albert sempre dones, amb el teu tarannà, una altra perspectiva a tot plegat i l’estat físic i la recuperació de les jugadores ha estat excel·lent. Gràcies Albert Mauri, sempre pendent de qualsevol molèstia. Cuidant les articulacions, la musculatura, qualsevol part del cos de les jugadores. Ets el noi de les mans miraculoses, sempre atent als detalls i les sensacions corporals de les protagonistes. Gràcies Júlia perquè ets un enllaç perfecte amb les jugadores. Ets (sempre necessària i útil) la part femenina en un equip tècnic, has estat una peça fonamental per atreure públic a Barris i de l’onada de gent cap a Igualada. Sempre estàs pel que faci falta …i més!!

Gràciès també a l’equip.

Gràcies a la Blanca, entrenadora de l’escola, de les veteranes i que les seves llàgrimes a l’últim minut del partit de l’Almeda em van fer treure el mocador a mi també. La gran “capi”. Un solet.

Gràcies Neus, entrenadora d’un mini, que com la Blanca estimeu el club amb bogeria. No deixes de progressar any a any i això té molt mèrit. Fins i tot ara, hi ha alguna falta personal que no protestes.

Gràcies Silvia perquè malgrat que les lesions et torturen any a any i no pots rendir amb continuïtat, quan hi ets, sempre aportes la teva tranquil·litat, visió de joc i coneixement a pista. Prohibit rendir-se!!

Gràcies Ester per tenir un rendiment com mai ho havies fet al nostre club. A part de la teva aportació defensiva, la cistella s’ha fet molt propera i gran quan llançaves de 3.

Gràcies Carla perquè les teves ganes de jugar, de contribuir a l’equip et va fer passar uns primers mesos duríssims recuperant-te. I has ajudat molt a l’equip. L’últim partit de la temporada contra l’Almeda….ESPECTACULAR!!

Gràcies Rous, que vas venir de terres tarragonines i ara, ja et volem donar la clau de Lleida perquè t’hi quedis perennement. Hi ha una bola calenta, un moment delicat? Donem-li bola a la Rous i ella soluciona.

Gràcies Laura Gil, la “chica” de Binéfar, una júnior en un equip amb molta més veterania. Has fet un pas enorme en la teva progressió com a jugadora i encara tens un marge de millora important. Has sabut adaptar-te. Evidentment, ens agradaria “adoptar-te”.

Gràcies Paula perquè ets seny a fora i dins la pista. Les “paulades”, normalment passades inversemblants, cada vegada són molt menys freqüents i any rere millores el rendiment general. Cada temporada llegeixes millor el joc.

Gràcies Judit, que no ensenyes el teu bonic somriure quan jugues per la concentració absoluta que hi poses. Ni quan fas una de les teves meravelloses “continuacions” que acabem amb cistella. Bona temporada.

Gràcies Clara perquè malgrat que has navegat en una temporada irregular has sabut remuntar les adversitats i acabar aportant les teves qualitats per sumar. No t’amagues als partits i també has fet bona feina com entrenadora. Jugadora de club. Bon tir de 3!!

Gràcies Laura S. perquè sempre tens aquell tir, aquella visió de joc, aquella tranquil·litat i serenor que transmets amb pilota i sense; sense deixar de defensar mai a la teva contrincant. Sempre sumes.

Gràcies Marga perquè ets una jugadora que tothom voldria al seu equip. Positiva, aglutinadora de grup, amb seny,…. Tir de tres, rebot, defensa a jugadores complicades, bona presa de decisions,….

Gràcies Carlota, Maria, Sonia. La vostra participació, malauradament, ha estat poca damunt de la pista per culpa de les lesions. Heu patit i patiu cada dia per no jugar, per no gaudir amb la pilota a les mans, per no poder “frisar” d’aquest esport que tant us estimeu. I, malgrat això, heu sumat. Perquè sou les primeres a estar, en donar suport, en aplaudir, en celebrar una cistella, en alegrar-vos de cada victòria. Una amb el somriure no dissimulat i l’alegria contagiosa, l’altra amb el somriure amagat perquè la seva discreció és tanta com la seva bondat. I la de “ses illes” que viu el bàsquet també com a entrenadora al club i sempre és positiva.

Gràcies a les júniors i a les jugadores del Sènior MARQUÈS que han ajudat i han posat també les seves hores i la seva voluntat perquè els entrenaments tinguessin la qualitat adient. Elles també han sumat!!!!!

Jordi Rexach

jordirex@hotmail.com