Club Basquet Lleida > Notícies > NOVA DIRECCIÓ TÈCNICA

NOVA DIRECCIÓ TÈCNICA

La nova temporada 2019/2020 portarà una sèrie de canvis en la Direcció Tècnica del Club.

Es pretén que aquesta nova Direcció Tècnica treballi d’una forma conjunta entre tots els seus membres i les línies d’actuació del club en els aspectes que són de la seva competència, bàsicament tècnics i esportius, siguin uniformes i consensuades.

La Direcció Tècnica de les categories Sèniors i Júniors la dirigiran l’Albert Puig i Júlia Crespo, la franja de Cadets i Infantils ho farà el Pau Berdegué i la part de cistella petita d’Escola a Mini, continuarà el Pere Rosell.

Esperem, doncs, que la nova fórmula permeti poder estar més present en el dia a dia de tot el que representa el volum d’equips que tenim i, fonamentalment, tenir una coherència i una línia de club en totes les categories.