Club Basquet Lleida > Notícies > EL CB LLEIDA A LA PREMSA (08-06-19)

EL CB LLEIDA A LA PREMSA (08-06-19)

Aquesta setmana la premsa local (diari Segre i La Mañana) ha destacat les següents notícies referents al CB LLEIDA.

El diari Segre, en el seu suplment Esport Base, ha destacat la participació del Cadet OPEL LLEIDAMÒBIL i Infantil EKKE B a les finals a 4 de cadet i infantil respectivament. Malgrat no van aconseguir arribar a la final cap dels dos equips, la participació ha estat molt positiva i tots dos equips van lluitar per aconseguir la victòria.

Per la seva banda el diari La Mañana publicava notícia de la final a 4 Infantil i destacava el bon paper de les Infantil EKKE B davant un Mollerussa que durant la lliga havia estat molt superior però al que a la final a 4 l’EKKE B va poder plantar cara.

Us facilitem els links de les notícies

Diari La Mañana:

El CB Lleida planta cara però no pot evitar la derrota davant un Mollerussa superior (Infantil EKKE B)

Diari Segre:

El Balaguer reacciona i venç (Infantil EKKE B)

El Calaf millor equip cadet (Cadet OPEL LLEIDAMÒBIL)