Club Basquet Lleida > Notícies > COMENCEN FASES PEL LLEIDA.NET CB LLEIDA JÚNIOR, PER UNA PLAÇA A PREFERENT

COMENCEN FASES PEL LLEIDA.NET CB LLEIDA JÚNIOR, PER UNA PLAÇA A PREFERENT

A l’Assemblea Ordinària de la FCBQ del 15 de juny es va aprovar variar el format de fases que es venia realitzant fins ara.

Si fins ara es realitzaven a finals d’agost, aquest any s’ha canviat esperant aconseguir deixar lliure el mes d’agost per tots els implicats en aquests procesos per determinar la configuració final dels grups i equips participants a cada categoria.

El LLEIDA.NET CB LLEIDA JÚNIOR A lluitarà aquest cap de setmana per aconseguir una plaça entre el 16 equips participants a la Categoria Júnior Femenina Preferent. Fins ara hi ha 12 equips amb plaça ja aconseguida la temporada passada i resten 4 places per atorgar que sortiran dels campions dels 4 grups que s’han format en aquestes fases.

El nostre equip està col·locat en el grup 4, conjuntament amb el CB Cornellà A i el Club Natació Terrassa A i el quadre de partits és el següent:

Divendres 12, 20:45 hores, CB CORNELLÀ A-LLEIDA.NET CB LLEIDA

Dissabte 13, 18:00 hores al Pavelló Municipal Barris Nord de Lleida, LLEIDA.NET CB LLEIDA-CN TERRASSA A. BARRIS NORD

Diumenge 14, 19:00 hores, CN TERRASSA A-CB CORNELLÀ A

Dos partits importantíssims pel nostre equip per obtenir la plaça que tant mereixen. L’any passat van estar a prop d’aconseguir-la tenint un any menys bona part de la plantilla. Molt ànims i molta força per aquest grup, comandat per l’equip tècnic amb en Pau Berdegué i l’Albert Setó.

Us mantindrem informats. Som-hi CB LLEIDA!!!!!!