Club Basquet Lleida > Notícies > EL LLEIDA.NET CB LLEIDA JÚNIOR ÉS PREFERENT

EL LLEIDA.NET CB LLEIDA JÚNIOR ÉS PREFERENT

Ho van aconseguir. Som Preferents!!!!!!

Després del partit de divendres a la pista del CB Cornellà A on l’equip es va emportar la victòria per un clar 57-73 tot quedava pendent del segon partit de fases, dissabte a la tarda, al pavelló Barris Nord de Lleida.

Una victòria a casa deixava l’equip instal·lat a la Preferent. Una plaça que l’equip es mereix i que s’havia de confirmar a la pista. Davant el CN Terrassa A, s’hauria de treballar de valent i així va ser.

Una mitja part de joc travat i desencert donava un marcador de pocs punts i desfavorable. Ens havíem ficar 7 punts per sota el marcador i la cosa no rutllava. Potser eren els nervis, la pressió, tant se val. Calia un canvi de rumb.

Aquest canvi va arribar a la segona part. Un parcial de 15-1 va fer tomb que necessitava l’equip. Lluita, intensitat defensiva, descarades cap a la cistella rival i punts de lluïment personal van fer tornar els somriures a la banqueta i l’objectiu s’intuïa més proper. Després, control i seriositat en el joc ens portaven a la victòria final per 58-42.

Alegria i joia final després del treball realitzat i el premi de l’objectiu aconseguit. Toca gaudir de l’estiu, descansar i encarar la nova temporada entre les millors. Enhorabona equip!!!!!