Club Basquet Lleida > Notícies > ELECCIONS JUNTA DIRECTIVA CB LLEIDA

ELECCIONS JUNTA DIRECTIVA CB LLEIDA

En acord de Junta Directiva del passat 16 d’Octubre de 2019 s’ha acordat l’inici del procés de constitució de la nova Junta Directiva del CB Lleida que culminarà amb la celebració d’Assemblea Extraordinària de Socis i proclamació d’aquesta.

Haureu rebut tots vosaltres un correu amb diversa documentació informativa al respecte.

S’inicien doncs, els tràmits segons el calendari previst per tal de realitzar els actes necessaris pel desenvolupament del relleu a la Junta Directiva (publicació del cens electoral, presentació de candidatures, admissió d’aquestes i convocatòria d’Assemblea Extraordinària per l’exercici del dret a vot a les candidatures presentades).

La data prevista és el proper dijous 19 de desembre de 2019. En primer terme tindrà lloc l’Asemblea Ordinària de Socis a les 17:00 hores al Centre Cívic de Cappont (situat al C/Alfons II núm. 14 de Lleida) i posteriorment, a les 18:00 hores l’Assemblea Extraordinària de Socis per les Eleccions a la Junta pròpiament dita, a la mateixa Sala.

Us animem a participar de manera activa en el procés de renovació de la Junta. Amb la implicació dels socis i el desig d’aportar nous projectes pel Club, aquest es fa gran i fa preveure un futur garantit per les nostres jugadores. Tots feu gran el CB Lleida.