Club Basquet Lleida > Notícies > PRESENTACIÓ EQUIPS TEMPORADA 2019/20

PRESENTACIÓ EQUIPS TEMPORADA 2019/20

El proper diumenge, 1 de desembre de 2019, al Pavelló Municipal Barris Nord de Lleida tindrà lloc la presentació oficial d’equips del CB Lleida per la temporada 2019/2020.

La presentació tindrà lloc la tarda de diumenge, entre els partits que disputen a casa els equips LLEIDA.NET CB LLEIDA(Júnior Preferent) i EKKE CB LLEIDA (Copa Catalunya).

Volem que sigui una tarda de bàsquet i famílies, i per aquest motiu la convocatòria al Pavelló Barris Nord és a les 16:00 hores. Mentre les jugadores de la base realitzen les fotografies d’equip i individuals les famílies seguirem les evolucions de l’equip Júnior Preferent que disputa un interessant enfrontament amb el Barça CBS B.

A la finalització s’iniciarà la Presentació Oficial d’Equips, aproximadament sobre les 18:00 hores.

Posteriorment passarem a fer un petit berenar per a tothom per agafar forces per animar al nostre primer equip

Acte seguit donarà inici el duel a la part alta de la classificació de la Categoria Copa Catalunya entre el EKKE CB LLEIDA I EL BÀSKET ALMEDA.

Esperem que tots plegats passem una molt bona tarda de bàsquet i gaudim del sentiment de pertinença a una entitat tan gran i amb tantes ganes de seguir gaudint d’aquest esport que tant ens apassiona.