Club Basquet Lleida > Notícies > ASSEMBLEA ORDINÀRIA, DIJOUS 19 DE DESEMBRE

ASSEMBLEA ORDINÀRIA, DIJOUS 19 DE DESEMBRE

Aquest proper dijous, 19 de desembre de 2019 es celebrarà l’Assemblea Ordinària del CB Lleida.

L’acte tindrà lloc al Centre Cívic de Cappont, situat al C/Alfons II 14 de Lleida, a les 17 hores i es farà la lectura i aprovació de l’acta de l’Assemblea anterior, la presentació de la memòria econòmica i d’activitats de la temporada passada i els pressupostos de la següent.

També us informem, que donat que tan sols s’ha presentat una candidatura per rellevar l’actual Junta Directiva del Club, queda suprimida l’Assemblea Extraordinària que estava programada en posterioritat a la Ordinària i per tant, en aquest mateix acte es formalitzarà el traspàs en la direcció de l’entitat.

Com sempre, us convidem a tots el socis i sòcies del Club a assistir-hi i així participar dels actes principals de la gestió del Club.

Som-hi CB Lleida.