Club Basquet Lleida > Notícies > PRESENTACIÓ DE LA JUNTA DAVANT DELS TÈCNICS

PRESENTACIÓ DE LA JUNTA DAVANT DELS TÈCNICS

PRESENTACIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA DAVANT DELS TÈCNICS DEL CLUB

Aquest passat dijous dia 16, tots els tècnics del Club es varen reunir amb la nova junta directiva amb l’objectiu de donar-se a conèixer mútuament. Després d’unes paraules de la presidenta, cada membre de la junta es va presentar i va donar a conèixer en quina àrea estava ubicat (econòmica, esportiva, social i comunicativa) i quines eren les seves funcions dins del Club.

També els entrenadors i les entrenadores, des de les més experimentades fins a les més joves, varen agafar la paraula per explicar en quin equip entrenaven i quin era el seu rol.

Ambdues parts formem un sol equip per mantenir i fer créixer el CB Lleida dins de la nostra ciutat. Des de l’equip sènior COPA fins les noves jugadores de l’escola y Babys, han de poder competir i formar-se de forma integral com a jugadores i com a persones.

La trobada es va acabar de forma molt distesa compartint un pica-pica, que va facilitar el contacte entre tots plegats.

Endavant CB Lleida, un repte il·lusionant per la nova junta!!