Club Basquet Lleida > Notícies > POSSIBLE ASCENS LLIGA 2

POSSIBLE ASCENS LLIGA 2

El Club Bàsquet Lleida ha rebut la possibilitat d’ascendir a Lliga Femenina 2 havent quedat segones classificades a Copa Catalunya Femenina. No és un ascens directe, s’ha de presentar una sol·licitud i la Federació Espanyola decidirà quins equips ascendeixen segons criteris esportius (pendents de publicació).

Després de la declaració de l’estat d’alarma, la temporada va quedar paralitzada però fa unes setmanes que la Federació va informar que la donava per acabada, i que els equips millor classificats tindrien la possibilitat d’ascendir de categoria, segons peticions de Clubs i criteris esportius marcats per la FEB.

El Club Bàsquet Lleida s’ha plantejat la opció i creu que a nivell esportiu seria possible, ja que porten 5 temporades obtenint grans resultats i 2 temporades fent història al Club. El Club espera el recolzament de les Institucions per poder fer aquest salt a nivell estatal i tenir un equip de bàsquet professional a la ciutat de Lleida i poder ser un referent a la ciutat.

El Club està buscant esponsorització per poder fer front a la categoria ja siguin petits o grans patrocinadors.

 

FEM CLUB FEM CB!!!