Club Basquet Lleida > Notícies > Acord col·laboració CB LLEIDA – Peritos Lara

Acord col·laboració CB LLEIDA – Peritos Lara

Peritos Lara vol mostrar-se solidària amb les entitats que fan una tasca social, que tenen entre els seus objectius, millorar la societat en el que vivim.  Així des de Peritos Lara vol agrair l’esforç que fa el Club Bàsquet Lleida per crear un entorn saludable en el que creixen multitud de nenes i joves de la ciutat de Lleida.

Tot l’equip tècnic i la junta directiva del Club Bàsquet Lleida treballen per a la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, trobant en l’esport del bàsquet un mitjà ideal per a contribuir a l’educació en els valors de l’esforç, la constància, la resiliència, el treball en equip, etc.

Peritos Lara es suma a aquests objectius i es suma com a patrocinador de la família vermella donant suport d’aquesta forma a la labor formativa i permetent que es segueixi promocionant l’esport del bàsquet femení a la ciutat de Lleida.

Reiterar la satisfacció que suposa l’establiment d’aquest acord de col·laboració amb el  Club Bàsquet LLeida i agrair novament la tasca que realitzen per aconseguir una societat més activa i per tant, més saludable tant física, psicològica com socialment.