Club Basquet Lleida > Galeries > 2007 / 2008 > 24a edició Trofeu Campions de Mundo Deportivo i El Corte Inglés

24a edició Trofeu Campions de Mundo Deportivo i El Corte Inglés

El passat dia 26 d´octubre va tindre lloc al Hotel Joan Carles I de Barcelona la 24a edició del Trofeu Campions que organitzen conjuntament Mundo Deportivo i El Corte Inglés en reconeixement a tots els equips dels diversos esports que hagin assolit ascensos durant la temporada 2006-2007, com es el nostre cas amb l´equip Sènior-B que va pujar de 3a Provincial a 2a Catalana.

El acte va estar presidit per Josep LLuís Carod-Rovira, vicepresident de la Generalitat de Catalunya, i per Jordi Hereu, alcalde de Barcelona. També va contar amb la presencia de la Secretaria de l’Esport Anna Pruna. Tots ells junt amb Santi Nolla, director del Mundo Deportivo, van ser els encarregats de dirigir unes paraules a les 700 persones assistents.

Links de la noticia:
Noticies a Mundo Deportivo 01 02

Fotos de l’acte:

Tots els homenatjatsSanti Nolla, director de Mundo Deportivo parlant amb Josep Lluís Carod-Rovira, vicepresident de la Generalitat de Catalunya.Taula d´autoritatsFerran Martinez, ex-jugador de bàsquet, amb Rafael Niubó secretari general del Departament de la VicepresidènciaCarles Majos, tresorer del club rep el trofeu de mans de Santi Nolla, director de Mundo DeportivoTrofeu del C.B.LleidaTrofeu del C.B.Lleida - detall de la placa.