Club Basquet Lleida > Galeries > 2006 / 2007 > 1er Torneig 3×3 – Organitzat Sènior-B

1er Torneig 3×3 – Organitzat Sènior-B

29-DESEMBRE-2006

El passat dia 29 les Sènior de 3a Provincial del C.B.Lleida van organitzar el 1er Torneig 3×3, amb un resultat molt positiu tant pel fet de la quantitat d’equips inscrits com pel desenvolupament de les 4 hores de torneig. Amb una molt bona organització i una opinió satisfactoria del participants.
També cal destacar la col·laboració rebuda per les institucions Ajuntament de Lleida i Diputació de Lleida, així com a un nombrós grup d’empreses: Gràfic Nou, Josep Barbero -Fotògraf, Federoptics Bellera, Barbero Lacoz Fusteria-Ebenisteria, Glas , Fontaneria Acosta, Equip Sostre, Joieria Miranda, Grup M&M Informàtica, El Bon Forner, Tecnologia Informàtica, De & Tapas a Cap Pont, Aluminios Santiago, Rubindecelis, Autoescola Montserrat, Esther Merceria-LLenceria, Vidrios Terraferma, Grupo 90 Api.
Agrair-los a tots la seva col·laboració en poder dur a terme aquest torneig.

A continuació trobaran el cartell del torneig i els diversos guanyadors del mateix:

Cartell Torneig 3-3  -Realitzat per Gràfic Nou-2ons classificats cat. Cadet-Masc. entrega el trofeu Sr.Josep M.Roy -Resp.Esports Diputació de Lleida1ers classificats cat. Cadet-Masc. entrega el trofeu Sra.Montse Parra -Regidora d´Esports Ajunt.Lleida2ones classificades cat. Cadet-Fem. entrega el trofeu Sra.Montse Parra -Regidora d´Esports Ajunt.Lleida1eras classificades cat. Cadet-Fem. entrega el trofeu Sr.Josep M.Roy -Diputació de Lleida2ones classificades cat. Sènior-Fem. entrega el trofeu Sra.Montse Parra -Regidora d´Esports Ajunt.Lleida1eras. classificades cat. Sènior-Fem. entrega el trofeu Sr.Josep M.Roy -Diputació de Lleida3ers classificats cat. Sènior-Masc. entrega el trofeu Sr.F.David Besora -Secretari C.B.Lleida2ons classificats cat. Sènior-Masc. entrega el trofeu Sr.Josep M.Roy -Diputació de Lleida1ers classificats cat. Sènior-Masc. entrega el trofeu Sra.Montse Parra -Regidora d´Esports Ajunt.LleidaEquip màx. encistellador cat. Cadet-Fem. entrega el trofeu Sr.F.David Besora - Secretari C.B.LleidaEquip màx. encistellador cat. Cadet-Masc. entrega el trofeu Sr.F.David Besora - Secretari C.B.Lleida

ORGANITZACIÓ

Speaker´sSpeaker´sTotes les integrants de l´organització amb la Regidora d´Esports de l´Ajunt.de Lleida i el Responsable d´Esports de la Diputació de Lleida.

Des d’aquí el nostre reconeixement a la gran tasca realitzada en l’organització del torneig per part de les jugadores de l’equip Sènior-B del C.B.Lleida.

Fotos gentilesa de CARLES MAJOS