Club Basquet Lleida > Miscel·lània > Iniciatives Solidàries > Sare Koke > Recollida de material escolar / octubre de 2010

Recollida de material escolar / octubre de 2010

Documento sin título

El CB Lleida va iniciar la col·laboració amb la donació del voltant de 500 samarretes i pantalons de bàsquet antics que el Club havia emmagatzemat en els seus 25 anys d’història. Per continuar amb els lligams amb aquest grup solidari, el Club ha ideat dues aportacions més per a la població de Sare Koke.

Una és la donació per part del Club de pilotes de bàsquet amb la intenció que els voluntaris que es desplacin a Sare Koke el proper mes de desembre els ensenyin a jugar a bàsquet en un país on el futbol és l’esport dominant. Els joves del poblat de Sare Koke construiran ells mateixos les cistelles per poder practicar els tirs.

L’altre és l’aportació entre tots/es els que formem part del CB Lleida de material escolar per l’escola de Sare Koke com ara llibretes tamany foli, colors (12 unitats), llapissos d’escriure, goma d’esborrar, maquinetes de fer punta i bolígrafs.

Creiem que es tracta d’una bona iniciativa i és per això que et demanem que hi col.laboris en la mesura que puguis.

Per organitzar la donació d’aquest material escolar hem establert un calendari perquè ens pugueu fer arribar la vostra aportació al projecte solidari. El lliurament del material esmentat s’haurà de fer els següents dies i punts de recollida. Membres de la Junta Directiva serem els encarregats de recollir-lo:

DIVENDRES 22 d’octubre: Pavelló Cappont. De 19.00 a 21.30 hores.

DILLUNS 25 d’octubre: Pavelló Barris Nord. De 18.00 a 19.00 hores.

DIMARTS 26 d’octubre: Pavelló Cappont. De 18.00 a 19.00 hores. ATENCIÓ!!!! Aquest és el pavelló i no el de Barris Nord.

Al CB Lleida també som solidaris!!!

La Junta Directiva

Lleida,15 d’octubre de 2010

 

Document per a imprimir

El passat divendres 22 d’octubre de 2010 va començar recollida la de material escolar per al poblat gambià de Sare Koke. Recordeu que encara teniu l’oportunitat de col·laborar el proper dilluns al pavelló de Barris Nord i el dimarts al de Cappont. Animeu-vos!!

Dilluns i dimarts ha continuat la recollida de material al pavelló de Barris Nord. Gràcies noies!!

Entrega del material