Club Basquet Lleida > Galeries > Altres temp. > 2005 / 2006 > Campiones provincials cat. Cadet -Mobles Egea C.B.Lleida

Campiones provincials cat. Cadet -Mobles Egea C.B.Lleida

Final a quatre – 27-Maig-2006

Moment de la final Mobles Egea C.B.Lleida vs C.B. TrempUn altre moment del partit.Començament últim quart amb tot ja decidit.Jugada d´atac del C.B.Tremp.Arribant a la fi del matx.Defensa del Mobles Egea C.B.LleidaDarrers moments del partit, comença la celebració.S´ha acabat el partit, ja son les campiones i la eufòria surt a flor de pellFent pinyaSom les campiones. C.B.LLEIDAHa complir amb la tradició tot l´equip a la dutxaEsclata l´alegria.Més celebració a la dutxa segueixentâtotes d´aigua fins al coll i també com no podia ser d´un altre manera l´entrenador i la segona entrenadora.Ja s´ha acabat la dutxa i al vestidor cantant CAMPIONES, CAMPIONES, OE OE OECAMPIONES, CAMPIONES, OE OE OE

En una final a quatre impecable, el Mobles Egea C.B.Lleida es va proclamar campió provincial, desprès d’aconseguir vèncer en les semifinals al B.C.River Andorra per 66-50 i en una final ,que podríem dir perfectament jugada per les lleidatanes, contra C.B. Tremp per 67-47.
El treball dut a terme durant tota la temporada per l’entrenador Albert Ara i per la segona entrenadora Teima Mazarias va portar a les noies del Mobles Egea C.B.Lleida a la consecució del campionat provincial.
Les integrants del equip: Nuria Biosca, Laia Duaigües, Ainhoa Ginestet, Raquel Perez, Roser Escuer , Noemí Besora, Mery Espuñes, Judith Just, Andrea Masó i Sheila Revilla.