Club Basquet Lleida > Club > Eleccions 2014

Eleccions 2014


ELECCION2014

Pares i mares del Club i jugadores sèniors,

Tal com ja us vam anunciar, avui dilluns dia 3 de març de 2014 ens hem reunit els actuals onze membres de la Junta Directiva i hem presentat la dimissió després de quatre anys com a membres de la mateixa. Creiem que quatre anys és un període suficient i que ara convé l’entrada d’un altre equip de mares i pares que assumeixi la gestió futura del Club.

En la mateixa reunió, hem convocat oficialment Eleccions per a poder constituir la nova Junta i hem acordat el calendari electoral d’aquest procés electoral que culminarà el proper dia 31 de març amb la convocatòria d’una Assemblea de Socis per proclamar la nova Junta (adjuntem arxiu).

Donat que ni els Estatuts del Club ni la normativa vigent sobre entitats esportives estableixen els terminis d’un procés electoral, els hem establert seguint l’article 16 dels Estatuts i el que el Club ja va establir en l’anterior procés electoral d’ara fa quatre anys amb l’objectiu de no allargar-lo massa i garantir que el relleu sigui operatiu el més aviat possible ja que a partir del mes d’abril, la Junta ha de començar a treballar en aspectes de la següent temporada tot rematant la present.

Si en el decurs del procés electoral només es presenta una candidatura de membres, l’Assemblea la proclama automàticament. Si es presenta més d’una candidatura, els socis i sòcies del CB haurem de votar el dia de l’Assemblea i després del recompte de vots, proclamar la nova Junta.

Un altre dels acords de la reunió de Junta celebrada aquesta tarda-vespre ha estat la composició de la Taula Electoral (article 17 dels Estatuts) que estarà formada pels socis/sòcies del Club:

       José Ramón Olarieta (júnior), com a President

       Inma Lamas (mini i infantil), com a Secretària

       Ramon Tarragó (Escola i preinfantil), com a Vocal

Durant el període electoral i fins que no es proclami la nova Junta, la gestió del Club la durà a terme la Comissió Gestora que formarem els ja membres dimissionaris de Junta:

       David Saura (júnior)

       Aleix Camps (cadet)

       Joan Berenguer ( júnior)

       Neus Peña (júnior)

       Laia Piqué (júnior)

Durant aquest període electoral, podeu contactar amb nosaltres a través cblleida@cblleida.cat o al telèfon del Club, 608228133.
 

Comissió Gestora

CB LLEIDA

Escut-CBLL2010 petit

 

Calendari Electoral

Proclamació de candidatures

Llistat de socis

Estatuts en vigor

Resultats electorals