Club Basquet Lleida > Galeries > 2006 / 2007 > Presentació Oficial Pàgina Web

Presentació Oficial Pàgina Web

Sala d’Actes de la Diputació de Lleida – 29-03-2007 – 20:00 h.

Amb la presencia de jugadores, entrenadors/es i pares, així com també del President de la Diputació Sr. Isidre Gavin, del Responsable d´Esports de la Diputació Sr. Josep M. Roy, i del representant de la Federació Catalana de Basquet Sr. Jordi Carrera.
Justificar també la no presencia per motius d´agenda de la Regidora d´Esports de l´Ajuntament de Lleida Sra. Montse Parra i de l´Assessora de la Representació Territorial de Lleida d´Esports de la Generalitat Sra. Nuria Ramon, tot i que ens vam manifestar el seu màxim suport a la iniciativa i la seva felicitació per aquesta.

Es va portar a terme l’explicació del perquè una pàgina web en un club com el nostre, així una primera introducció de la Presidenta; desprès de la benvinguda del President de la Diputació de Lleida el Sr. Isidre Gavin; va anar seguida de l’exposició tècnica per part de la persona encarregada de la creació de la web, el Isma Lopez de l’empresa Mr.Brown, i de la forma i continguts d’aquesta per part del Secretari del Club.
A continuació es va donar la paraula al Responsable d’Esports de la Diputació de Lleida Sr.Josep M. Roy, i al representant de la Federació Catalana de Bàsquet de Lleida el Sr.Jordi Carrera, els quals van comentar l’important d’iniciatives com aquestes en un club únicament d’esport femení de la ciutat de Lleida, per tal de donar a conèixer la feina que es desenvolupa, així com el fet de ser un lloc de trobada de tota la gent que forma el C.B.Lleida.

Des del club agrair l´assistència de totes les persones que ens van acompanyar en la presentació.
I també agrair al Mario Herrero (ex-entrenador del club) les seves idees, i al Isma Lopez de la empresa Mr.Brown el haver donat forma a la nostra web.
A tots gràcies.

Fotografies de l’acte:
Foto amb el President de la Diputació ©C.B.LleidaBenvinguda del President de la Diputació ©C.B.LleidaBenvinguda del President de la Diputació ©C.B.LleidaFoto Sala d´Actes - Públic ©C.B.LleidaFoto Sala d´Actes - Públic ©C.B.LleidaPresentació de la Presidenta ©C.B.LleidaImatge Pàgina Web Dades Generals ©C.B.LleidaEntrenadores-jugadores Sènior Entrenadores-jugadores Sènior Jugadores Junior ©C.B.LleidaJugadores Junior ©C.B.LleidaJugadores Sènior´s ©C.B.LleidaJugadores Cadet Fotos refrigeri ©C.B.LleidaFotos refrigeri ©C.B.LleidaFotos refrigeri (Grup de jugadores) ©C.B.LleidaFotos refrigeri (L'Alex,la Helena i la seva mare) ©C.B.LleidaFotos refrigeri (jugadores pre-infantil) ©C.B.LleidaFotos refrigeri (La Presidenta amb entrenadores i jugadores) ©C.B.Lleida