Club Basquet Lleida > Galeries > 2008 / 2009 > III Torneig de Bàsquet 3×3 – 27-12-2008

III Torneig de Bàsquet 3×3 – 27-12-2008

27-DESEMBRE-2008

El passat dia 27 les Sènior de 2a Catalana del C.B.Lleida van organitzar el 3er Torneig 3×3, consolidant així aquest 3×3 de Bàsquet, i fent d’aquest Torneig un referent en aquestes dates.

Com en l’anterior edició es varen fer dos sessions del torneig, doncs mentre que pel mati era el torn de les categories infantil i cadet, a la tarda entraven en joc les categories grans, juniors i sèniors. Amb un gran nombre de participants en totes dos sessions amb una mica més de 100 jugadors/es de les diferent categories inscrits.

Destacar la col·laboració rebuda per les institucions Ajuntament de Lleida i Diputació de Lleida, i també el suport de la Representació Territorial de la Federació de Bàsquet de Lleida.

I també hem tingut el suport d’un nombrós grup d´empreses: Gràfic Nou, Josep Barbero -Fotògraf, Rodi, Barbero Lacoz Fusteria-Ebenisteria, Trans-Biela, Equip Sostre, Tecnologia Informàtica, Rubindecelis Estudi Gràfic, Innovació Outlet, Zenkiu, Sfhera Grupp, The Body Shop, La Costura, Xavi Thai, Precocinados Angel Bosch, Cadeplast-Catalana de Plastics.

Agrair-los a tots la seva col·laboració en poder dur a terme aquest torneig.

Organització

Trofeus

Accés a Galeria Imatges Torneig 3×3